iMA3X е уникална онлайн система за себеопознаване и себеразвитие. Изключителни онлайн обучения от трима топ специалисти. Повече знания. Повече хармония. Мощни техники и ефективни подходи.

Себеразвитие + финансова стабилност = iMA3X 

 

Защо използвахме точно тези две фрази? Ще ти отговорим само с едно изречение – „Защото си принадлежат!“. Ще попиташ „Как?“. Така е устроен модерният свят, това са двата аспекта, от които се нуждаем, за да се чувстваме напълно завършени като личности. Основният проблем тук е, че в повечето случаи, „появата“ им не е едновременна.

 

Големият въпрос е „Защо?“ си позволихме да сведем цял един живот до няколко прости думички?

Ще ти отговорим еднозначно – „Изключително лесно!“ 

 

Представи си, че имаш лична цел или мечта, но нямаш финансовата възможност да я реализираш – спокойно, попаднал си на правилното място. iMA3X – инструментът за постигане на личната ти цел!

 

А сега си представи, че имаш финансовата основа, а ние имаме още една интересна идея, която може да ти е от полза!

Добре дошъл в приключението iMA3X – първата онлайн система в световен мащаб, състояща се от 9 обучителни модула, която обединява резултата от духовното израстване, истинското себепознание и финансовата стабилност.

Първи сме в още нещо и то с огромно значение – iMA3X  е място за БЛИЗКИ ХОРА!

Няма нужда да търсиш баланса между времето, което влагаш за твоите цели и времето, което отделяш за най-близките и ценни хора в живота ти, защото всичко ще постигате ЗАЕДНО!

 

Какво ти е необходимо?

  •       Инвестиция от 72.00лв.
  •       Любопитство, за да преоткриваш себе си.
  •       3-ма „партньори“, с които НЯМА да делиш печалбата.

Какво ще ти коства?

  •       72.00лв.
  •       Трудността да избереш – Кои са тримата най-важни и ценни хора в живота ти? Кой ще продължи успешно iMA3X Mandala? И запомни, само трима, няма да имаш възможност за четвърти.

Резултатът – 

Избираш да бъдеш щастлив и финансово стабилен, заедно с най-близките ти хора.

* При условие, че се възползваш успешно от рефералната ни програма iMA3X Mandala.

И нека ти напомним, iMA3X е първата онлайн система в света, чрез която ще промениш живота си към по-добро.                  Ти си ИЗБРАН да научиш.

А от кого си ИЗБРАН? 

От някой, за когото си много ценен, защото iMA3X е място за близки хора, място да се ПОГРИЖИШ за тях и за себе си. Място, което ще ви даде възможността да постигате целите и мечтите си ЗАЕДНО!

Звучи ти твърде утопично? Да, така е! Позволи ни да ти споделим какво наистина стои зад думите СЕБЕРАЗВИТИЕ и ФИНАНСОВА СТАБИЛНОСТ, които формират iMA3X?

 

Споделеното знание е богатство!

Себеразвитие – наглед малката дума, с огромно значение!

Замислял ли си се някога каква наистина може да бъде и Е силата на себеразвитието? А осъзнаваме ли всъщност, че всичко започва именно от него? Разбираме ли наистина, че за да бъдем щастливи, успешни в професионален план и удовлетворени от живота ни, е необходимо да притежаваме способността да познаваме себе си и желанията ни?

Нека ти дадем един пример. Представи си човек, който работи, защото просто трябва да го прави. За съжаление или не, всеки от нас е необходимо да покрива поне жизненоважните си човешки потребности, за да живее нормално, а за това са необходими средства. А сега си представи как този човек се събужда всеки ден с огромно нежелание, защото това ще е ПОРЕДНИЯТ ден, в който той просто ТРЯБВА да направи нещо. Дали този човек е щастлив? Как мислиш? До кога ще правим нещата, които трябва, а не нещата, които ИСКАМЕ? Ето тук идва ролята на себепознанието. И ето тук отново ти отговаряме на въпроса защо си позволихме да сложим думите СЕБЕРАЗВИТИЕ и ФИНАНСОВА СТАБИЛНОСТ едни до други.

Системата от девет обучителни модула на iMA3X ще те води по пътя на себеразвитието, което ще ти помогне да преоткриеш своите истински цели и желания. Същевременно, ако се възползваш успешно от рефералната ни програма iMA3X Mandala, ще си осигуриш и финансовата стабилност, чрез която да ги постигнеш. 

Отделно от това, няма да те оставим да „зациклиш“ на едно място, а напротив, ще се стараем да ти осигуряваме нови и нови предизвикателства, съобразени с динамиката на съвременния свят, за да разгръщаш и актуализираш своя потенциал.

 А какво влагаме в думата “предизвикателство”? Нищо сложно – лист хартия, химикалка и 5 минути на ден. 

Кои ще бъдат твоите лектори?

Трима от най-изявените топ специалисти в сферата на психологията, бизнеса, отношенията и астрологията. 

Научи повече за тях, като последваш линковете:

Румен
Янкулов

Клиничен и консултативен психолог

Антоанета
Георгиева

Астрология и отношения

Георги
Христулев

Психология на продажбите

iMA3X