iMA3X е уникална онлайн система за себеопознаване и себеразвитие. Изключителни онлайн обучения от трима топ специалисти. Повече знания. Повече хармония. Мощни техники и ефективни подходи.

СПОДЕЛЕНОТО ЗНАНИЕ Е БОГАТСТВО

Антон Балканджиев

Собственик

Специални благодарности за безрезервната подкрепа и безценните съвети на
Илиана Колева, Красимира Койчева, Пенчо Цанев и Милко Александров (NewwwDesign)

Повече за Проекта

Място за близки хора

          Добре дошъл в приключението​ iMA3X – първата онлайн система в световен мащаб, състояща се от 9 модула, която обединява резултата от духовното израстване, истинското себепознание и финансовата свобода.

          Първи сме в още нещо и то с огромно значение – iMА3X  е място за БЛИЗКИ ХОРА!

          Няма нужда да търсиш баланса между времето, което отделяш за твоите цели и времето, което отделяш за най-близките и ценни хора в живота ти, защото всичко ще постигате ЗАЕДНО!

          Замислял ли си се, че всяко обучение струва пари? Нашето пък ти дава възможност да изкараш пари и то достатъчно, за да постигнеш всичко, за което истински си мечтал! Как изобщо е възможно да се случи това?

          Отново! Всичко е въпрос на логика!

          Как функционира нашата реферална програма iMA3X Mandala?

иновативна реферална програма

Мисия

Дали думите „себеразвитие“ и „финансова стабилност“ биха могли да стоят една до друга? Нашата основна мисия е да ти докажем, че отговорът е 100% положителен и то без никакви колебания.

Визия

Имаш ли лична цел, която винаги си искал да постигнеш? Ние сме тук, за да те подкрепим, защото вярваме, че всичко в този свят е взаимност, затова създадохме iMA3X! Споделеното знание е богатство!

Цели

А дали ще можеш да отделяш достатъчно време за личната ти цел и твоите близки? Няма да ти се налага да избираш! Защото iMA3X е място за близки хора, на което ще постигате всичко ЗАЕДНО!

iMA3X