iMA3X е уникална онлайн система за себеопознаване и себеразвитие. Изключителни онлайн обучения от трима топ специалисти. Повече знания. Повече хармония. Мощни техники и ефективни подходи.

СПОДЕЛЕНОТО ЗНАНИЕ Е БОГАТСТВО

Антон Балканджиев

Собственик
Административен Директор

Игнат Андровски III

Собственик
Криейтив Директор

Тодор Дробенов

Собственик
Финансов Директор

Ангел Панайотов

Адвокат

Васил Даскалов

Продуктов Директор

Ялдъз Кехайова

Директор Комуникации

Екипът на iMA3X специално благодари за безрезервната подкрепа и безценните съвети на
Илиана Колева, Красимира Койчева, Пенчо Цанев и Милко Александров (NewwwDesign)

Повече за Проекта

Място за близки хора

          Добре дошъл в приключението​ iMA3X – първата онлайн система в световен мащаб, състояща се от 9 модула, която обединява резултата от духовното израстване, истинското себепознание и финансовата свобода.

          Първи сме в още нещо и то с огромно значение – iMА3X  е място за БЛИЗКИ ХОРА!

          Няма нужда да търсиш баланса между времето, което отделяш за твоите цели и времето, което отделяш за най-близките и ценни хора в живота ти, защото всичко ще постигате ЗАЕДНО!

          Замислял ли си се, че всяко обучение струва пари? Нашето пък ти дава възможност да изкараш пари и то достатъчно, за да постигнеш всичко, за което истински си мечтал! Как изобщо е възможно да се случи това?

          Отново! Всичко е въпрос на логика!

          Как функционира нашата реферална програма iMA3X Mandala?

иновативна реферална програма

Мисия

Дали думите „себеразвитие“ и „финансова стабилност“ биха могли да стоят една до друга? Нашата основна мисия е да ти докажем, че отговорът е 100% положителен и то без никакви колебания.

Визия

Имаш ли лична цел, която винаги си искал да постигнеш? Ние сме тук, за да те подкрепим, защото вярваме, че всичко в този свят е взаимност, затова създадохме iMA3X! Споделеното знание е богатство!

Цели

А дали ще можеш да отделяш достатъчно време за личната ти цел и твоите близки? Няма да ти се налага да избираш! Защото iMA3X е място за близки хора, на което ще постигате всичко ЗАЕДНО!

iMA3X