Астрологична прогноза за „месеца на рогатите“ – април 2020 г.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Астрологията е една от най-древните науки, възникнала в зората на човешката цивилизация. Тя изучава движението на небесните тела, Слънцето, Луната и синхронността между техните аспекти, които влияят пряко на събитията, случващи се на Земята. Всяко събитие е отражение на микрокосмически план на процесите, протичащи в Космоса.

А какво ни е подготвила Вселената през месец Април, ще ни разкаже нашия астролог – Антоанета Георгиева. Истински късметлии сме, че дълбок, смислен и ерудиран човек като нея, е част от екипа на iMA3X.

Приятно четене!

П.П. Подказвам, че в следващите редове ще научите и как ще се развие ситуацията с извънредното положение в България.

Прогноза за „месеца на рогатите“ – април 2020 г.


Когато си мислим за прекрасните животни Овен и Телец, се обръщаме към движението на Марс и Венера.

През месец април транзитният Марс ще продължи своя ход по знака Водолей, в който се настани още през март. От 1 април продължава съвпадът на Марс и Сатурн, който също се намира в 1 градус на Водолея. Тази двойка ще бъде в „прегръдка“ до 7 април, когато съединението се разпада. Какво предвещава то?
1) До тогава ще бъдат в действие с пълна сила ограниченията и санкциите във връзка със създалата се епидемична ситуация. След 7 април може да очакваме тези забрани да стават по-пластични.
2) През периода от 1 до 7 април ще има повишена законодателна активност в управлението на държавите.
3) Във връзка с темата на знака Водолей, много идеи, изобретения и иновации ще се реализират на практика и ще бъдат признати в обществото.

Нека обърнем внимание на 7 април, когато Марс формира квадратура с Уран – това ще допълни общата картина на седмицата. Бъдете особено внимателни по пътищата, не превишавайте скоростта и не нарушавайте правилника за движение, защото санкциите на Сатурн няма да закъснеят.

Венера, която е управител на другото „рогато животно“ – Телеца, ще влезе в присъщата си роля, като пристъпи на първа линия, след като транзитното Слънце премине в знака, който тя управлява. На 4 април ще наблюдаваме нейната ингресия в знака Близнаци, където тя ще остане до края на месеца. В този период ще имаме възможност да пишем, да творим и споделяме чувствата си на хартия, по имейл, в социалните мрежи. Венера в Близнаци е надарена с хубав изказ и богатство на езика. Очаква се бум на признания в Любов! В този знак тя е въздушна, феерична, лека и не влага твърде сериозни намерения в своите чувства. Затова приемайте любовните послания като сюжет в оперета и се забавлявайте!

На 4 април Венера формира тригон със Сатурн – дизайнери, моделиери, шивачи, козметици и всички, които работят в индустрията на красотата, трябва да демонстрират способностите, творенията, колекциите си, като покажат публично своите умения. Ще постигнат добър резултат!

Посланикът на боговете Меркурий ще даде много нови възможности за общуване, след като на 11 април премине в Овен. От лежерния, мек и медитативен знак Риби, където той бе дълго време, в кардиналния огън Меркурий ще породи активност, дискусии, динамика и движение (по пътищата в това число). Нали е пратеник на боговете и трябва да се придвижва във всички измерения (не само във виртуалното)! Очаква се ускоряване на търговски, икономически и делови преговори по света и у нас!

На 28 април Меркурий ще премине в знака Телец, когато ще може да видим резултати от нашите идеи, от обмена на мисли, като ги впрегнем на практиката.

Няма как да пропуснем и най-близкото до нас светило – Луната. На 8 април ще наблюдаваме Пълнолуние, придружено с напрегнати аспекти с Юпитер, Плутон и Венера. Очертава се по-емоционален и критичен ден. Нека не правим прибързани избори и не се гневим. По-добре е да се изпълним с любов към близки, приятели, да си попеем, да посвирим, да рисуваме и творим.

На 23 април ще има Новолуние в знака Телец, където Луната е в силна позиция. То ще бъде придружено от съвпад с Уран и квадратура със Сатурн. Всяко Новолуние бележи етап на един Лунен месец, който продължава около 29 дни. Бъдете предпазливи, внимателни и спокойни, когато работите, копаете и правите насаждения в градината – това е подходящо време за аграрни дейности. Луната в Телец предвещава добра реколта!

И накрая, особено внимание нека обърнем на Плутон, който ще играе важна роля през този месец, тъй като ще бъде в „зона на статичност“ от 18 април до 5 май. Това положение изостря всички конфликтни и кризисни точки на Земята! Как да се справяме с Плутоновите кризи? На домакините съветвам да направят основно почистване на къщата, като изхвърлят непотребните вещи, а на хора, които обичат спорта – енергийни или зареждащи практики от типа на йога, тай-чи, рейки.

А сега от общата за света, нека преминем към конкретна прогноза по картата на етноса на България. Тя е съставена от М.Б. Левин – Ректор на МАА, Астролог с голяма буква.

Месец април ще е белязан от съвпадите на бавни планети – Юпитер и Плутон в Козирог, както и Марс и Сатурн във Водолей. Те транзитират по Първи астрологичен дом в картата на България, който играе важна роля във всеки хороскоп. Тези сериозни планети ще поставят началото на един продължителен период в развитието на икономиката, политиката, образованието в българската история. Които и сфери и да вземем, промените ще са глобални и трансформиращи за цялото ни общество. До какво ще доведат зависи от нас, защото след криза следва или обединение и развитие за народа, което укрепва неговия дух, или разпад, дезинтеграция и застой. Подобни възможности за избор се обозначават от планетата Уран, на която предстои съвпад с наталното й положение в картата на нашия етнос, както и съединение със Слънцето на България – шанс, който се дава веднъж на 84 години! Огромна е отговорността ни за този избор.

Ако говорим само за април, то се очаква мерките за борба с пандемията да продължат до края на месеца, като кулминацията се очертава от 23 до 27 април в периода на стационарния Плутон. След обръщането на посоката му в началото на май, животът в държавата ще започне да се нормализира.

В същия този месец април, българския етнос ще има Соларно възвръщане, т.е. рожден ден, като към него ще се присъедини и транзитният Уран – рядък гост, който ни посещава веднъж на 84 години. Може да се очаква начало на сериозни промени, свързани с управлението на държавата, реформи, които в положителния аспект ще доведат до бъдещо развитие на демокрацията, прогрес и духовни постижения. В началото Уран ще засегне сферите, свързани със зодия Телец – селско стопанство и нови закони за земята, като земеделските производители ще бъдат подпомогнати от новите закони.

За всички хора, които обичат промени и не се страхуват от бъдещето, април ще бележи нови възможности за идеите, новото мислене и новаторския подход. Дерзайте!

С пожелание за здраве,
Antoaneta Georgieva

Надявам се, че публикацията беше полезна за вас. Усмихвайте се! 🙂

Поздрави,

Дейзи <3

Други новини

ОСНОВИ НА „ИЗРАСТВАНЕТО” (част 1)

За мотивация ми “Когато бях поканен в проекта, си мислех, че задачата ми тук е да представя парадигмата и възможните приложения на метода Семейни констелации,

Астрологична прогноза за месец май

Представям ви едно следобедно четиво, поднесено с много финес и красота, от нашия астролог – Антоанета. Тя ни разказва, какво да очакваме през уханния на

×

Cart

Верификация на Профил

Преди да заявиш първо теглене на комисионна, моля попълни твоите данни

This site uses cookies to optimize its performance. Read More

News

ОСНОВИ НА „ИЗРАСТВАНЕТО” (част 1)

За мотивация ми “Когато бях поканен в проекта, си мислех, че задачата ми тук е да представя парадигмата и възможните приложения на метода Семейни констелации,

See More

O2O2 | 2O2O

Днес, на 02.02.2020 година, точно в 11:55 часа, отворихме 20 лимитирани позиции и дадохме старта на iMA3X – приключението, в което вложихме, много безсънни нощи,

See More