iMA3X Mandala - an innovative referral program

How does our iMA3X Mandala referral program work?

Замислял ли си се, че всяко обучение изисква средства? Обучителната система iMA3X пък ти дава възможност да изкараш пари и то достатъчно, за да постигнеш твоята лична цел. Как изобщо е възможно да се случи това?

В маркетинга съществуват два основни рекламни подхода за разпространение на даден продукт или услуга, като при всеки от тях рекламният бюджет е заложен в крайната цена.

При единия подход е необходимо предварително да инвестираш част от маркетинговия бюджет в рекламни платформи (като социални мрежи, сайтове за видео съдържание, телевизия, радио, билборди и други.).

Вторият подход е чрез многобройните видове реферални програми. Характерното при него е, че след извършена продажба, рекламният бюджет се изплаща на препоръчителя.

Поради спецификата на нашия продукт, ние избрахме да изплащаме рекламния бюджет на нашите потребители, тъй като те най-добре биха споделили и оценили стойността, до която са се докоснали в проекта iMA3X.

Една от многото реферални възможности е Мулти Левъл Маркетинг (МЛМ). МЛМ индустрията дава възможност на клиентите си да печелят съществени суми, чрез реферална програма и да бъдат пълноправни партньори на дадена фирма, разпространявайки определен продукт или услуга.

Съществуват похвати в тази индустрия, които не резонират с нашите разбирания, поради което се наложи да променим основни правила в МЛМ-а, за да го внедрим в нашата идея.

По този начин създадохме НОВ вид маркетинг, който е на базата на рефериране на МЛМ, но важат тотално различни правила – правилата на iMA3X.

 

Превърнахме нашите ценности в три основни правила.

А с тези правила се зародиха и трите слогана на iMA3X.

Първият ни слоган е “iMA3X – място за близки хора”

Ако имаш опит с МЛМ компании, знаеш, че колкото повече хора регистрираш, толкова повече ще печелиш. НО, по този начин се привличат хора на различни интелектуални нива и с различни ценностни системи. Поради спецификата на нашия проект, целта ни е в iMA3X да участват САМО личности, които биха могли да оценят този тип знания и затова първото ни правило е, че можеш да препоръчаш iMA3X само на трима души.

Искаме да обединим хора с близки ценностни системи.

Вторият ни слоган е “iMA3X – инструментът за постигане на личната ти цел“

При нас няма да откриеш титли като „Мениджър”, „Директор”, „Диамант“ или „Амбасадор“, чието достигане би ти отнело твърде дълго време. Важно е да уточним, че ние не сме против този безкраен модел, но целта на iMA3X е коренно различна. Затова имаме ясно начало – първи модул и ясен край – девети модул! След което вярваме, че ще имаш необходимите базови знания, международни контакти и финансова стабилност, за да реализираш личната си цел!

Третият ни слоган е “iMA3X – споделеното знание е богатство“

В повечето МЛМ компании са необходими квалификации като задължителен личен оборот, брой бонусни линии и други, за да можеш да минеш на по-висок процент комисионна. Ние обичаме семплите и работещи решения, затова в iMA3X процентът възнаграждение винаги е един и същ – 75% комисионна без условия, квалификации и пропуснати ползи.

And why do we afford to give such a high percentage?

The iMA3X platform training system is a digital product, so we do not have much of the cost of physical product companies (logistics, customs, manufacturing and warehousing costs, packaging, building maintenance, and security, marriage and more). This is completely enough to allow us to give 75% of the value excluding VAT to you, so you are helping the iMA3X system reach more people.

 

 

Поради съществените разлики в този нов вид маркетингов модел, който създадохме, се наложи да генерираме и нов вид визуализация.

Нарекохме я –  iMA3X Mandala.

Тя представлява многоцветно сферично изображение, което променя цветовете си в зависимост от твоя прогрес и този на партньорите ти в системата. Основната цел е цялата Mandala да стане в лилаво, което ще означава, че както ти, така и всички твои ценни хора сте стигнали до девети обучителен модул – краят на приключението iMA3X.

И нека ти припомним.

Единственият вариант да бъдеш част от проекта е като получиш уникален реферален линк от твой близък, който вече е част от систематa iMA3X. Той има право да добави само 3-ма партньори.

Защо ли е решил да даде една от възможностите си точно на теб?

А сега нека те запознаем по-обстойно как функционира иновативният маркетингов модел – iMA3X Mandala.

След като получиш реферален линк, имаш право на тридневен безплатен достъп до 1-ви обучителен модул, като по този начин можеш да вземеш максимално информирано решение дали искаш да участваш в проекта iMA3X.

 

Системата iMA3X е разделена на три етапа:

iMA3X STARTUP: THE CREATOR (Mодул 1, 2, 3 и 4)

iMA3X LIMITED: THE SCROLL CLUB (Mодул 5, 6, 7 и 8)

iMA3X SKYLINE: THE CLUB OF PURPLE NINES (Module 9)

 

Цената на 1-ви обучителен модул е 72 лв. с ДДС. Когато заплатиш, ставаш част от рефералната ни програма – iMA3X мандала и получаваш три свободни позиции и правото да реферираш системата на близки и приятели, които да избереш по свои критерии.

 

iMA3X STARTUP: THE CREATOR (Mодул 1, 2, 3 и 4)

За теб започва първият етап от приключението iMA3X – STARTUP THE CREATOR, в който основата ти цел е да създаваш и развиваш твоята мандала със стойностни и сериозни хора, с които бихте имали дългосрочни планове за добро партньорство.

Първите трима, които закупят 1-ви модул, се позиционират в първи кръг на мандалата ти.

Когато се включи първият ти партньор и плати 1-ви обучителен модул, на стойност 72 лв. с ДДС, ти ще получиш комисионна в размер на 75% от стойността без ДДС или 45 лв. Когато и другите ти двамата партньори се включат, отново ще получиш по 45 лв. или общо 135 лв.

Цената на втори модул е 120 лв. с ДДС или 100 лв. без ДДС.

Както вече разбра, комисионната се формира от нетната стойност на продукта и за твое улеснение, при пресмятането, ще използваме цената без ДДС. Вече имаш достатъчно средства от рефералната програма, за да закупиш втори обучителен модул.

При закупуване на 2-ри обучителен модул, минаваш на 2-ро ниво в рефералната ни програма, като по този начин ще получиш комисионни от втория кръг, а също така се променя и цвета на позицията ти в iMA3X мандала.

Вече избра тримата ти партньори и нямаш право да реферираш повече хора. Това, което от тук нататък можеш да направиш, е да помагаш на хората в твоята мандала при техния избор.

По същата логика, тримата ти партньори имат правото да добавят по още трима човека в системата.

Щом някой от 9-те ти партньори във втори кръг си закупи първи обучителен модул, парите отиват при твоите трима партньори, които са в първи кръг на твоята мандала. Но когато някой от деветимата си закупи втори модул, ти получаваш по 75 лв. комисионна, равняваща се на 75% от цената на 2-ри модул без ДДС.

Или ако трима човека от твоя втори кръг на мандалата си закупят втори модул, общата комисионна до момента ще ти бъде достатъчна, за да закупиш трети обучителен модул, който струва 260 лв.

Максималният приход от втори кръг на мандалата е 675 лв. и те са достатъчни, за да си подсигуриш и четвърти обучителен модул, който струва 450 лв. Това се постига с 39 човека в твоята мандала.

Логиката за комисионните от трети кръг, който се състои от 27-човека, е същата като във втори. Когато всеки един от тях си закупи 3-ти обучителен модул, при теб се начислява комисионна от 195 лв. Общата печалба от 27-те ти партньори, които са в трети кръг на мандалата, е 5265 лв. Или в зависимост от кой модул закупуват вашите партньори, комисионната от 75% отива към съответстващия брой нива над тях.

Например: Ако един от твоите партньори от трети кръг в твоята iMA3X Mandala закупи първи обучителен модул, комисионната отива едно ниво нагоре. Купувайки втори модул, комисионната от 75 лв. отива две нива нагоре, при тримата ти човека от първи кръг на мандалата. Купувайки трети модул, комисионната идва при теб.

Приходите от рефералната програма винаги са повече от цената на следващия обучителен модул. Това е валидно и за всички останали модули.

The iMA3X system is built in this simple but effective way.

За да си представиш колко е лесно, нека ти дадем един пример. Ти помагаш на един от хората, който си включил в системата, да намери трима, тоест вие 2-мата търсите трима. След това, вие 5-мата реферирате 9 човека. По този начин би могъл да помогнеш и на другите ти двама партньори от първи кръг.

Вече имаш 27 човека в трети кръг на твоята мандала и те реферират по още трима, а това прави общо 81 човека на четвърти кръг. Четвърти модул струва 450 лв., а комисионната, която ще получиш, след като партньорите ти от 4-ти кръг си закупят 4-ти модул, е 337,50 лв. от всяка позиция. Общата печалба от 4-ти кръг е 27 337,50 лв.

Общата печалба от първия етап THE CREATOR на iMA3X е 32 440,50 лв.

*ПЕЧАЛБА ТОТАЛ: Това е чистата ти печалба, след като закупиш следващия модул.
*Сумите са в Български лева.
*В тази таблица сумите са закръглени до един лев, за да е с по-прилежен вид,
точната стойност на комисионната е 75% от цената (без ДДС).

Натрупаните комисионни от приключението iMA3X можете да изтеглите по всяко време. Имайте предвид, че ако държите приходите си в E- walletа на системата iMA3X, това не ви носи допълнителна лихва или доходност.

Държим да споделим с теб нещо важно – в системата iMA3X няма пропуснати ползи.

Ние уважаваме личното ти темпо, с което развиваш своята мандала и твоята преценка за качеството на хората, които избираш да бъдат твои партньори. Нямаме никакви условия към теб и не са ти необходими никакви квалификации. Например, ако ти си достигнал 2-ро ниво, а някой от твоите партньори от четвърти кръг си закупи 4-ти обучителен модул, ти не губиш комисионната, която в други компании би пропуснал. Сумата те изчаква в секция „Pending“ на нашия изчислителен софтуер и ще се прехвърли към твоя „e-wallet“, веднага щом закупиш 4-ти обучителен модул. Няма значение дали това ще се случи след дни, седмици или месеци.

От 5-ти модул започва и втория етап на проекта – iMA3X LIMITED: THE SCROLL CLUB.

Ако първият етап в системата iMA3X служи основно за натрупване на базови знания и изграждане на твоята мандала, то вторият етап служи, за да ти даде необходимата финансова стабилност, с която да постигнеш личната си цел.

Във втория етап НЕ е нужно да добавяш повече хора, ще продължаваш да се развиваш с тези 120 човека, с които изградихте заедно твоята мандала. Ако на теб и твоите партньори ти е отнело определен период от време, за да завършите първия етап от приключението, то със сигурност да завършите 2-ри етап би отнело значително по-малко време, тъй като си партнирате със същите хора, които вече са част от твоята мандала.

Какво е специфичното в iMA3X – THE SCROLL CLUB?

Името го подсказва, завърташ системата. 5-то ниво е равно на 1-во ниво. Когато същите тези 3-ма човека, които добави в първия кръг, си закупят 5-то ниво, ти ще получиш комисионна от 75%. Тоест, получаваш комисионна от тези трима човека, когато те си купят 1-ви и 5-ти обучителен модул. Същите девет човека във втория кръг на мандалата ти, от които вече получи комисионна, когато те си закупиха 2-ри обучителен модул, във втория етап ще получиш комисионна, когато те си купят 6-ти модул. От същите 27 човека, които вече са в третия кръг на твоята мандала, от които си получил комисионна, когато са си купили 3-ти модул, във втория етап ще получиш комисионна, когато те си закупят 7-ми обучителен модул.

В четвъртия кръг на твоята мандала имаш 81 човека, от тях получи комисионна, когато те си купиха 4-ти обучителен модул, а във втория етап ще получиш комисионна от тях.

Втората основна цел, във втори етап от приключението iMA3X, е изграждането на взаимовръзки и партнирането между хората. Това е iMA3X клуб, в който членуват хора със сходни ценностни системи, имат необходимите базови знания и финансов ресурс. Тук може да изградиш бизнес отношения, международни контакти и по-голям капитал, който би бил полезен за реализирането на твоята лична цел.

Какво те очаква в трети етап iMA3X SKYLINE: THE CLUB OF PURPLE NINES (Модул 9)?

Третият етап на маркетинговия модел iMA3X съответства на 5-ти кръг от твоята мандала, който се състои от 243 човека. Когато тези 243 човека си закупят 9-ти обучителен модул, ти отново получаваш 75% комисионна.

Добре дошъл в приключението iMA3X!

iMA3X