Какво е iMA3X?

Тук ще откриеш отговорите на въпросите, които се пораждат в твоето съзнание

iMA3X.com е първата онлайн система в света, състояща се от 9 обучителни модула, която обединява резултата от духовно израстване, себепознание и финансова стабилност. Научете повече тук.

 1. Влез в уебсайта на iMA3X, чрез рефералния линк.
 2. Кликни на единицата, която се намира най-долу на началната страницата, в десния ъгъл.
 3. Попълни формата за регистрация.
 4. Избери начин на плащане “Безплатен достъп за 72 часа”.                                                                                                                                                                       Вече имаш безплатен достъп до 1-ви модул за 72 часа.

Ако идеята на iMA3X ти допадна и оцени стойността, която получи от нашите лектори, можеш да заплатиш първи обучителен модул.

 1. Логни се – кликни на човечето, което се намира най-долу на началната страницата, в десния ъгъл.
 2. Влез в “Моят профил”.
 3. Избери секция “Закупени нива”.
 4. Би трябвало твоята поръчка да е със статус “В очакване на плащане”.
 5. Натисни “Плащане”.
 6. Избери желания от теб метод на плащане.
 7. Продължи, за да приключиш плащането.
 1.     Ще придобиеш ниво на себепознание, което ще ти помогне да преоткриеш мечтите и целите си, учейки от три топ специалиста в сферата на психологията, бизнеса, отношенията и астрологията.
 2.     Ще придобиеш финансова стабилност, ако се възползваш успешно от рефералната ни програма.
 3.     Комбинацията от себеразвитие и финансова стабилност е предпоставка за по-щастлив живот.

Нищо сложно – лист хартия, химикалка и 5 минути на ден.

Румен Янкулов

Антоанета Георгиева

Георги Христулев

*И не забравяй, това е само началото. Ще се стараем да ти осигуряваме нови и нови гледни точки на гост лектори, за да разгръщаш и актуализираш своя потенциал.

Аудио, видео файлове, текстови документи и визуализации.

Не. iMA3X е цялостна система за себеразвитие и финансова стабилност.

Необходимо е да имаш реферален линк, чрез който да се регистрираш, за да си закупиш достъп до обучителните модули.

Вид маркетинг, характеризиращ се с това, че ползвателят на продукта или услугата получава най-често парични комисионни за привлечен нов клиент. Този подход е изгоден за продавача, защото плаща маркетинговия разход само при продажба на продукта, за разлика от традиционния подход, където продавачът плаща за рекламата и няма гаранция за продажба.

Рефералната програма е много изгодна и за потребителя на продукта, защото именно той получава предвидения процент за реклама, а не рекламните платформи.

Ако не разполагаш с реферален линк, единствената възможност да се сдобиеш с такъв е да ни напишеш кратко мотивационно писмо, в което ни описваш какви са основните ти мотиви да се включиш в приключението iMA3X. Ние, от своя страна, ще споделим писмото с членовете ни, които все още имат незапълнени позиции в своята iMA3X Mandala.  Ако на някой от тях думите ти му допаднат, той ще ти изпрати реферален линк, чрез който ще имаш възможността да се регистрираш и да бъдеш част от нас.

За цялата обучителна програма е много важна комуникацията между членовете на iMA3X. Затова отговора на този въпрос ще получиш от човека, който ти е изпратил рефералния линк.

Три, състоящи се от девет модула.

iMA3X STARTUP: THE CREATOR (Mодул 1, 2, 3 и 4)

iMA3X LIMITED: THE SCROLL CLUB (Mодул 5, 6, 7 и 8)

iMA3X SKYLINE: THE CLUB OF PURPLE NINES (Модул 9)

72.00 лв. с ДДС,  закупувайки първия обучителен модул

72.00 лв. е цената на първия обучителен модул, включващ трите лектора. Имаш избор дали да закупиш втория модул на стойност 120.00 лв. или да го платиш с бонусите от рефералната ни програма, които ще получиш, ако споделиш за ​iMA3X.com на трима човека. Логиката на следващите модули е същата: можеш да ги придобиеш и със средствата, които ще имаш от рефералната програма. Ако се възползваш правилно от нея, те винаги ще са повече от стойността на предстоящия за теб модул.

Да, когато пожелаеш. Ако по някаква причина пожелаеш да заличиш акаунта си в предизвикателството ​iMA3X, е необходимо само да ни уведомиш и ние ще го направим веднага.

Ние използваме клас TIER III дейта център за нашето оборудване.

Ето повече детайли:

Сигурност

Дейта центърът е ограден с ограда, на която са монтирани сензори за движение. Сигурността се гарантира от физическа охрана с режим на работа 24/7.

Видеонаблюдение

Системата осигурява 24/7 наблюдение и контрол на периметъра на дейта центъра, входа/изхода, залите за колокация и обслужване на клиенти.

Свързаност

Свързаността се осъществява по две независими входящи кабелни линии от две различни трасета, както и две трасета за вътрешно окабеляване от оборудването до MMRs (Meet-me-Room).

Електрическо захранване

Два напълно независими „dual active“ силови електрозахранващи трансформатора с мощност от по 1 MW, работещи в схема на резервираност (2N), присъединени към две независими подстанции.

Напълно независима UPS система в схема на резервираност 2x(N+1): A UPS

(N+1) + B UPS (N+1) с подсигурена автономна работа в режим „батерия“ – 15 мин. при 100% натоварване.

Дизелови генератори за резервно електрозахранване, в схема на резервираност N+1 с резервоари с гориво достатъчно за 72 часа автономна работа при 100 % натоварване

Климатизация

Осъществява се от система за прецизна климатизация при резервираност N+1.

Гарантираната температура в залите за колокация е oт 20°C до 25°C, измерена в студена зона, на височина 1м от двоен под. Относителна влажност на въздуха в помещението е от 40% до 55%.

Системи за защита

Система за автоматично пожароизвестяване и пожарогасене, включително система за ранно установяване на наличие на дим – VESDA (Very Early Smoke

Detection Apparatus).

– Пожарогасенето се осъществява с газ Ineregen IG-55 и FM200

– Система за откриване на вода в двойния под

– Мълниезащита тип “Фарадеев кафез”

Тип на сградата – конструкция:

стоманобетонова и стоманена с пилотно фундиране; предназначение: сграда за информационно и телекомуникационно обслужване.

Земетръс

носимоспособност, устойчивост и дълготрайност на строителните конструкции и земната основа при експлоатационни и сеизмични натоварвания според изискванията по ЗУТ – IX степен по EMS (European Macroseismic Scale).

Двоен под с височина 500 mm и натоварване 2000 kg/m²

Ако не си открил отговор на своя въпрос, не се притеснявай да се свържеш с нас

iMA3X